ota yhteyttä!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ylempään kenttään, viestisi alempaan ja klikkaa Submit. 

Kiitos viestistäsi, olen sinuun pikaisesti yhteydessä!

T. Tuovi

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogi

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Juoksetko sinä karkuun vihaista koiraa joka päivä?

Tuovi Joensuu

Monestiko sinä rentoudut päivän aikana? 
Nollaat pääsi, tiukat tilanteet ja kaiken häsähusan. 

Kokonaisvaltaisessa rentoutumisessa stressihormonitaso laskee ja rentona lisäät luovuuttasi ja esim. uusien asioiden oppiminen on helpompaa. Noh, tiedät itsekin, että kun on hoppu, on tila päässä loppu ;D. 

Kuvittelepa, että olet lenkkeilemässä ja jostain pihasta yhtäkkiä vihainen koira ampaisee perääsi. Pidennät askelta, vilkuilet hätäisenä taaksesi, sydän alkaa hakkaamaan, adrenaliini virtaamaan, saat uutta voimaa pakenemiseen ja mietit jo pienessä paniikissa, että missä tuon omistaja on, tuleeko kukaan auttamaan ja meinaako tuo koira oikeasti hypätä kimppuun tai jopa puraista?! 

Tässä on kyseessä kehon stressireaktio, jossa kehosi on täynnä adrenaliinia sekä stressihormonia. Mitä luulet, tunnetko tuossa tilassa flowta, elämän helppoutta ja mahdollisuuksia vai meneekö kaikki keskittyminen tilanteesta selviytymiseen?

Samanlainen stressireaktio saattaa tapahtuu kehossasi, kun saat esimieheltä rakentavaa palautetta, asiakas huutaa sinulle pettymystään kuin hinaaja, työkaverisi naputtaa huonoista työolosuhteista joka päivä tai kun katsot ahdistuneena pankkitilisi saldoa.

Miten on sinun päiviesi laita - mistä sinä joudut selviytymään harva se päivä ja kuinka paljon annat kehollesi vastapainoa eli rentoa oloa, luovuuden virtaa, mahdollisuutta tyhjentää pää, hengittää hyvin, tuntea vapautta, ihanaa oloa?

Tein sinulle pienen rentoutusharjoituksen stressin poistoon. Nauti! 

<3Tuovi