ota yhteyttä!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ylempään kenttään, viestisi alempaan ja klikkaa Submit. 

Kiitos viestistäsi, olen sinuun pikaisesti yhteydessä!

T. Tuovi

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogi

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

KUINKA AUTAT EFT- TAPUTTELULLA TOISTA IHMISTÄ?

Tuovi Joensuu

Laura ystäväni kertoi hänen miehensä rakkaan koiransa kuolleen. Suru miehellä oli kova, iso viha puski pintaan. "Miksi koiran piti kuolla, miten paikata tämä valtava aukko elämässäni, miksi minä kärsin tästä näin, mitä minä nyt teen?!!"

Laura katseli miehensä olotilaa ja ajatteli, että eihän se ota jos ei annakaan. Lauralle taputtelutekniikka oli tuttu ja hän osasi käyttää taputtelua itseensä, mutta että mies alkaisi sitä käyttämään, no ei tule kesää! Eihän raavas äijä, alfauros ala mitään taputteluja kokeilemaan! Ennemmin huutaa ja mesoo ja suree tavallaan. Ja se sallittakoon. 
Niin, mutta Laura kävi uteliaaksi. Mitenhän voisin kokeilla sitä häneen ja helpottaa tuota valtavan pahaa oloa.

Juttelimme Lauran kanssa ja hän uskaltautui kysymään nukkumaan mennessä, että saisiko hän rauhoitella miestään, jotta uni tulisi paremmin. Mies antoi Lauran taputella hiljaisesti, ilman sanoja ja kas, mies rauhoittui ja sitten hänen sanainen arkkunsa oli auennut. Tekstiä oli alkanut tulemaan ulos: tunteita, tuntemuksia ja muistoja niin koiraan kuin suruunkin liittyen. Taputtelu purki tuntemuksia ja rauhoitti miestä ja se unikin tuli sen jälkeen hyvin. 

Pirkko taas viestitteli, että hän vieraili tyttärensä luona, joka luki vimmatusti tärkeisiin pääsykokeisiin. Äiti oli aistinut stressin ja paineen tytön luona. Piti lukea vielä, aikaa ei ollut enää paljon, tytärtä ahdisti ja pää sauhusi tulevan koitoksen vuoksi. Pirkko oli kysynyt saisiko hän kokeilla jotain, joka ehkä voisi rauhoitella sitä olotilaa ja tytär oli antanut. Taputtelun alkaessa tytär rauhoittui kuuntelemaan oloaan ja hieman ajan päästä paine oli alkanut purkautumaan itkun kanssa ja naurulla perään. Naurua oli kuulemma riittänyt ja olo keventynyt huomattavasti! Nyt tyttären oli helpompi jatkaa lukemista ja luottaa, että hyvinhän tässä menee

Ihania kokemuksia tämä tekniikka tuo tullessaan ;D:).