ota yhteyttä!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ylempään kenttään, viestisi alempaan ja klikkaa Submit. 

Kiitos viestistäsi, olen sinuun pikaisesti yhteydessä!

T. Tuovi

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogi

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

MISTÄ SITÄ SITTEN TAPUTELLAAN?

Tuovi Joensuu

Tässä kuva EFT-taputtelupisteiden sijainnista. Pisteet sijaitsevat kulmakarvan alussa (nenän vartta pitkin ylös), silmäkulmassa, silmän alla, nenän alla, leuassa, rinnassa (solisluiden alla), kainalon alla (noin käden leveys kainalokuopasta alaspäin) ja päälaella. Pisteet ovat kehosi hyvänolonpisteitä ja niitä sormen päillä naputtamalla tai taputtelemalla (engl. Tapping) rauhoitat kehosi ja mielesi. 

Itse käytän sanaa taputtelu, koska olen opetellut tekniikkaa englannin kielisistä materiaaleista ja naputtaminen tuo jotenkin mielikuvan ärtyneestä ihmisestä ;). Toisaalta siihenhän tämä tekniikka on juuri omiaan, rauhoittelemaan sitä turhaa naputusta ;D.

Taputtelua voit kokeilla ilman sanojakin, vain käymällä rauhassa pisteitä läpi. Noin 5-7 kertaa taputtaen yhtä pistettä on riittävä ja taputtelu on kevyttä pisteen aktivointia.

Kokeile!

Rauhallista mieltä ja päivää sinulle,

Tuoviuovi3Tuovi