ota yhteyttä!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ylempään kenttään, viestisi alempaan ja klikkaa Submit. 

Kiitos viestistäsi, olen sinuun pikaisesti yhteydessä!

T. Tuovi

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kuka Tuovi Joensuu

Hei.

Minä olen Tuovi Joensuu, liikunnanohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja urheilijoiden henkinen valmentaja. 

Olen urheilijana kuin elämässänikin kiertänyt kaikenmoiset kuopat ja risukot. Tuntemukseni itsestäni ja tekemisistäni on välillä ollut ihan pohjalukemissa. Välistä on tuntunut, että kaikki  on ihan hanurista eikä mikään toimi niinkuin minä ajattelen. Niin, vaikka kuin koetin istuttaa positiivista ajattelua elooni, se keikahti aina sinne negatiivisuuteen, itseni arvosteluun ja pahaan oloon. 

Olen noissa vaikeissa paikoissa ollut usein yksin, oman pääni sisällä, järkeillyt juttuja kohilleen ja niin usein järkeillyt myös tunteitani. Nyt tiedän, kompastelujeni seurauksena, että koska olen ihminen, tunteita ei voi vain järkeillä, ne täytyy tuntea. 

On ihanaa sanoa, että etsintäni paremmasta minästä on tuottanut tulosta. Olen vihdoin löytänyt aidon minäni ja luonnolliset vahvuuteni. Suurimpia hoksauksia on ollut se, ettei täällä yksin ole tarkoitettu selvitä elämästä. Aina löytyy apua ja ihmisiä, jotka ovat valmiita tukemaan sekä opettamaan sitä mitä tarvitsen. Se tunne, että joku on tukena takanani, on mieletön. Yksin puurtamalla pääsee johonkin, mutta vasta toisten avulla pääsee pitkälle. Siihen kun yhdistää oman sisäisen voiman, tavoitteisiin kulkeminen käy niin paljon helpommaksi. 

Koska olen itse löytänyt sen sisäisen voiman, itsevarmuuden ja hyvän olon + käynyt paljon erilaisia koulutuksia (jooga, mindfulness, NLP, EFT) asian tiimoilta, haluan jakaa sitä tietoa eteenpäin. Haluan, että sinäkin löydät säihkeen elämääsi, sinun vahvuutesi ja voimasi. Ja minä olen valmis tukemaan sinua matkallasi upeaksi ja rohkeaksi sinuksi. Koska olet todellakin sen arvoinen <3!

 

Hyvinvoinnin verkkokurssini löydät sivuilta: 

www.uudenelamanalku.net

www.uudenelamanalku.net/bikinihiit

 

Toivon, että saat näistä sivuista ja valmennuksistani uutta potkua ja iloa elämääsi!

:D Tuovi

 

Tuovi Joensuu

tuovi1@gmail.com

0400 428 438

 

Voit laittaa minulle sähköpostia:

Nimi *
Nimi